Räkna ut inkomstförsäkring Unionen

Klicka HÄR för offert på billiga inkomstförsäkringar ->
 
De flesta som jobbar inom insustrin ahr säkerligen blivit varse att vi är inne i någon form av lågkonjunktur. Även om det inte är lika illa som 2008 än så är det dock ett faktum att tusentals varslas om uppsägning varje månad. Främst så är det industrin som påverkats hittills men tjänstemännen brukar också beröras, om än senare i konjunkturcykeln.
 
Många inom den privata sektorn är medlem i Unionens a-kassa för att på så vis skapa sig en trygghet utifall man har oturen att förlora jobbet. För de som tjänar över a-kassan lönetak på 18700 kr så krävs även att man tecknar till en inkomstförsäkring. Inkomstförsäkringen utgör således en kompletetrande försäkring som gör att man som försäkrad får ut ungefär åttio procent av sin nettolön när man sammanräknar a-kasseersättning med inkomstförsäkringens ersättning. Via Unionens inkomstförsäkring så kan man få denna ersättning i 150 ersättningsdagar, vilket motsvarar lite drygt 6 månader. Det fungerar dock inte att beställa denna försäkring när man redan fått reda på att man kommer förlora jobbet. Varför då? undrar kasnke du, ja svaret är att det finns en karensperiod på ett år som innebär att man måste ha varit medlem i fackförbundet under ett år för att erhålla ersättningen.
 
 
För dem så som inte känner för att gå med i Unionens fackförbund av en eller annan anledning så kan det vara mycket bra att veta att det även går att lösa inkomstförsäkringss-skyddet på annat håll också. Naturligtvis så kan man kolla med ett annat fackförbund, men om man inte alls är sugen på att vara med i en fackförening så kan man vända sig till den privata marknaden. På den privata marknaden finns också inkosmtförsäkringar och fördelen med dessa är att de i många fall ger en längre ersättnignsperiod samt att det oftare är billigare att teckna en ren inkosmtförsäkring jämfört med ett fackligt medlemskap.  
 
Klicka HÄR för offert på billiga inkomstförsäkringar ->
 
 
 

Handla billiga leksaker på nätet

Alla vill vi väl gör bästa tänkbara deal? Visst är det väl så? Trodde väl det. Vidare så handlar det mesta om att hitta bästa tänkbara pris, när man vill göra en bra deal. Detta kan man göra när det gällr exempelvis leksaker på nätet. En produkttyp som ökat i popularitet väldigt mycket under de senaste åren. Anledningen är såklart att det är så enkelt att just göra en bra deal när det gäller att köpa leksaker på internet. Hur gör man då tänker kasnke du? Svaret är naturligtvis att söka upp de butiker online som säljer leksaker och sedan välja ut ut den leksak som du vill köpa åt dig själv, dina barn eller andras barn. Det är inte alltid så lätt att veta vilka leksaker man skall välja, men det enklaste sätett att ta reda på detta är förmodligen att antingen fråga barnet som skall ha det eller ta kontakt med andra föräldrar som kanske har koll på vilka leksaker som gäller för tillfället.
 
När man vä valt ut den leksak man vill ha så så gör man som så att man klickar runt bland samtliga leksaksbutiker som man hittat och väljer helt sonika den butik som erbjuder det lägsta priset på leksaken. Väldigt enkelt, men riktigt så enkelt är det ändå inte eftersom det kan dölja sig andra kostnader som inte syns på själva "prislappen" för produkten när man onlineshoppar. Med detta avser vi naturligtvis de eventuella fraktkostnader som kan tillkomma. Om man dessutom valt att handla på den internationella marknaden (från USA exempelvis) så kan det även kosta med olika tullkostnader.
Detta skall man dock inte låta sig avskräckas av, i många fall blir det billigare ändå, eftersom man kan göra valuta vinter.
Förmodligen så känner du även till att det kan skilja litegrann mellan de olika butikerna (om du handlar från svenska butiker) beträffande så kallade leveranstider. Levereanstider är helt enkelt den tid det tar från att du beställt leksaken till att du har möjlighet att hämta ut den hos ett postombud alternativt du fått leksaken hemlevererad till bostaden. I regel så brukar man ju sträva efter att ha så kort leverenastid som möjligt eftersom man görna vill få sin vara så fort som möjligt.

Rip Curl barnkläder

Är du inne på surfing-stajlen? Isåfall så känenr du med största sannolikhet till klädmärket Rip Curl. Detta klädmärke är i grund och botten skapat i Australien, där surfing är väldigt stort och faktiskt har utvecklats till en hel kultur. Andra länder där också surfing har en stor del av ungdomskulturen är Brasileien, USA och även Nya Zeeland.
Åter till Rip Curl. Detta klädmärke är alltså starkt insprirerat av surfing-stilen och de gör såpass coola kläder att klädmärket spridit sig till länder  där surfing knappt alls är en allmänt vedertagen sprot. Sverioge är ett sådant exempel. Visst det finns entusiaster som till viss del surfar nere i Skåne och på västkusten runt Falkenberg och Varberg. Men surfing kan ändå inte klassas som en stor sport i Sverige, iallafall om man jämför med hockey och fotboll.
Likväl så har Rip Curl blivit ett populärt klädmärke bland unga i Sverige. Hur kan då detta komma sig? Svaret, enligt mig iallafall, måste vara att de gör så fantastiskt snygga och coola kläder.
Det som är intressant är att de som först började köpa kläder från Rip Curl nu börjat växa till sig och nu skaffat sig egna barn. I samband med detta så har även RIp Curl breddat sitt sortiment och erbjuder nu även barnkläder. Det som är häftigt är att Rip Curl barnkläder, verkligen andas samam sportighet och surf-känsla som de övriga kläderna från samma märke.
När det gäller barnkläder så brukar ju funktion vara lika viktigt som stil, och funktion är verkligen något som Rip Curl kan leverera. Efter år av leveranser av kläder som skall tåla ett aktivt liv så har företagets designers lärt sig hur man gör tåliga kläder, utan att missa designen.
 
 
Så om du är nyfiken på att köpa Rip Curl barnkläder, så är det egentligen att börja sökaupp någon butik som erbjuder detta. Nuförtiden så finns det butiker online som erbjuder kläder för barn och vuxna som brukar ha ett mycket brett och gediget sortiment. Lycka till, i jakten på sjyssta kläder från Rip Curl!

RSS 2.0