Rip Curl barnkläder

Är du inne på surfing-stajlen? Isåfall så känenr du med största sannolikhet till klädmärket Rip Curl. Detta klädmärke är i grund och botten skapat i Australien, där surfing är väldigt stort och faktiskt har utvecklats till en hel kultur. Andra länder där också surfing har en stor del av ungdomskulturen är Brasileien, USA och även Nya Zeeland.
Åter till Rip Curl. Detta klädmärke är alltså starkt insprirerat av surfing-stilen och de gör såpass coola kläder att klädmärket spridit sig till länder  där surfing knappt alls är en allmänt vedertagen sprot. Sverioge är ett sådant exempel. Visst det finns entusiaster som till viss del surfar nere i Skåne och på västkusten runt Falkenberg och Varberg. Men surfing kan ändå inte klassas som en stor sport i Sverige, iallafall om man jämför med hockey och fotboll.
Likväl så har Rip Curl blivit ett populärt klädmärke bland unga i Sverige. Hur kan då detta komma sig? Svaret, enligt mig iallafall, måste vara att de gör så fantastiskt snygga och coola kläder.
Det som är intressant är att de som först började köpa kläder från Rip Curl nu börjat växa till sig och nu skaffat sig egna barn. I samband med detta så har även RIp Curl breddat sitt sortiment och erbjuder nu även barnkläder. Det som är häftigt är att Rip Curl barnkläder, verkligen andas samam sportighet och surf-känsla som de övriga kläderna från samma märke.
När det gäller barnkläder så brukar ju funktion vara lika viktigt som stil, och funktion är verkligen något som Rip Curl kan leverera. Efter år av leveranser av kläder som skall tåla ett aktivt liv så har företagets designers lärt sig hur man gör tåliga kläder, utan att missa designen.
 
 
Så om du är nyfiken på att köpa Rip Curl barnkläder, så är det egentligen att börja sökaupp någon butik som erbjuder detta. Nuförtiden så finns det butiker online som erbjuder kläder för barn och vuxna som brukar ha ett mycket brett och gediget sortiment. Lycka till, i jakten på sjyssta kläder från Rip Curl!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0