Kids Brand Store barnkläder

 

Om du vill klä dina barn i fina barnkläder med välkända varumärken som är välkända och så så är detta en butik som du fdefinitvt skall kolla in om du har tid. Butiken heter KidsBrandStore barnkläder och som namnet antyder så är just märkeskläder för barn deras specialitet. Det du kan göra för att ta ett bra köpbeslut och så är att surfa runt i butiken för att se vad som finns i sortimentet. Om man har lite sämre minne så kan man anteckna namnen på de plagg elle varor som man är som mest intresserad av. Anteckna sedan priset precis till höger om dem så komme du inte glömma detta. Välj sedan ut de plagg som du vill ha mest av de som du antecknat och lägg dem i din "varukorg", när du gjort detta så är det sedan bara att gå vidare till kassan. Där betalar du för varorna genom antingen kort eller faktura via klarna. Det som kan hända när du kommit till kassan är att du ser at det tillkommit en fraktkostnad. Detta är mycket vanligt när man handlar via internet, men det fina med denna butik är att om man handlar över ett visst order-värde så slipper man denna fraktkostnad som annars brukar vara ungefär 20 - 40 kr. 
Vidare så kan vi rekomendera denna butik om du är ute efter barnkläder från KidsBrandStore, men om du inte hittar de barnkläder som du är ute fetr i just denna butik så har du ju naturligtvis friheten att surfa in till någon annan web-butik. Det finns nämligen en ganska stor skara av dessa där ute på nätet. 
Det som oftast skiljer olika webbutiker åt är vilka varumärken de har i sortimenetet och även till vilka åldrar kläderna är anpassade. Vissa butiker inriktar sig enbart på kläder till bebisar mdan andra erbjuder kläder till barn och även till tonåringar. Vissa butiker har ett såpass stor sortiment att man kan handla kläder där för preis hela familjen, och dessutom från en mängd oliak varumärken.
Detta var i stort sett all text i denna artikel, men med största sannolikhet så kommer det komma fler artiklar i denna blogg med ett liknande innehåll inom en relativt snar framtid. Så det är bara att hålla ut därute!

En artikel om Jämställdhetsbonus

 

Är Sverige det mest jämställda landet i världen? Ja savret på den frågan står nog skrivet i stjärnorna. Det är alltså väldigt svårt att veta om Sverige verkligen är det även om vi svenskar säkert själva gärna vill tror det. 
En sak som brukar förknippas med jämställdhet är begreppet jämställdhetsbonus. Jämställdhetsbonus innebär att man vill främja att både mamman och pappan spenderar lika mycket tid hemma med det gemensamma barnet. Behovet kan finnas av en åtgärd av denna typ då det historiskt varit så att mamman alltid varit hema med barn i betydligt större utsräckning än pappan. Enligt en studie från 1974 så användes föräldrapenning exempelvis till 95 % av mamman och endast 5 % av pappan. Man kan dusktera om detta har med jämställdhet att göra men så var fallet iallafall. Så gällande jämmställdhetsbonusen så kan det vara bra att veta att det är Försäkrigskassan som administerar den och detta bidrag är skatte-fritt. Denna bonus utöver barnbidrag och andra bidrag till föräldrar kan vara så mycket som 13 500 kr per år och brukar betalas ut i samma veva som när man får föräldrapenning. Om man vill veta mer om just jämställdhetsbonus så är det absolut enklast att ta kontakt med försäkringskassan eller frågan någon vän eller väninna som i ett tidigare läge fått ut jämställdhetsbonus. Om man önskar söka efter infon via Försäkringskassan så kan man både ringa eller besöka webbplatsen. Själv brukar jag söka på Internet först och se om jag kan få svar på mina frågor där, om jag inte får det så är man ju så illa tvungen att söka vidare genom att exmeplevis ringa kunderservice eller besöka lokala kontor och dylikt. Så om nu jämställdhetsbonus komem hjälpa till at öka jämstälddheten mellan män och kvinnor i vårt land är svårt att veta, men nu vet du iallafall hur du söker information om hur du kan dra nytta av det och få ut pengar för det.
 
Det va nog om detta, fler artiklar följer garanterat!

Artikelkraft - hur mycket behöver en sajt?

 

 
Kan man sökmotoroptimer så finns det närmast gränslöst med möjligheter att skapa framgång via Internet. Du kan genom topplaceringar i Googles sökresultat både marknadsföra egna produkter och även andras genom affiliate-marknadsföring. Det enda som krävs är lite tålamod och jävlar-anamma. Konkurrensen i sökresultaten är nämligen inte ett hundra meters-lopp utan snarare ett marathon. Det gäller att bygga upp ett nätverk av sajter som skapar en stark länkkraft som får pengasidorna att klättra i serpen. Hur bygger man då upp en stark länkkraft? Min ringa erfarenhet säger mig att det egentligen bara finns en väg som fungerar effektivt. Detta är via länkar i artiklar som ger länkarSö till ens olika sajter i nätverket. Så för mig handlar egentligen sökmotorsoptimering om en enda sak. Producera så mycket artiklar som möjligt och ge dem sedan lite extra kraft genom att lägag upp dem i Facebook, Twitter och liknande. Vid tidpunkten för denna artikel som är tänkt att ge kraft till en artikelkatalog som jag döpt till artikelkraft, så har en av mina sajter om föräldrapenning hoppat upp till plats 2 i serpen. Häftigt! Alltid lika härlig känsla när man klättrar. 
I vilket fall så är min målsättning att varje dag göra något som skapar mer länkkraft till mina sajter och idag är planen att skriva 3 artiklar och lägag upp ett Twitterkonto för mitt företag, så att jag kan publicera artiklarna både på facebook och på twitter för att ytterligare skapa artikelkraft genom länkarna i artiklarna. 
Nu är det ju dock som så att sökmotoroptimering inte enbart handlar om länkar och artiklar, utan en del är även innehållet på sajten. Det gäller att ha unika och informationsrika sajter för att de skall gillas av Google. Möjligen kan det vara så att det går att hamna högt upp genom att skapa länkbyggen vi artiklar och liknande i daglsläget men att det i framtiden kommer krävas mer fokus på vad som är på sajten. Kanske kommer det krävas mer funktioner där exempelvis besökarna själva interagerar med varandra via exmeplevis forum och dylikt. 

Hur fungerar sjukpenning?

 

 

De flesta av oss har nog varit sjuk någon gång. Och om man blir sjuk så kan det vara bra att veta vart man skall vända sig och vilka sociala förmåner och så som man har. En av de åtgärder som man berörs av om man blir sjuk är sjukpenning. Sjukpenningen är en del av den så kallade allmänna sjukförsäkringen och den är till för att skapa en grundtrygghet om man skulle ha oturen att bli sjuk.

Vart skall man vända sig för sjukpenning?
Om man blir arbetslös så är det sin akassa man skall vända sig till och om man blir sjuk så är det försäkringskassan man skall vända sig till. Det är dock bra om man först meddelar sin arbetsgivare om man är sjuk. Detta eftersom det är arbetsgivaren som ersätter den sjuke de första 14 dagarna. Eller ja, de första 13 dagarna iallafall. Första dagen på sjukfrånvaron är ju så kallad karensdag - och för den dagen så får man ingen ersättning. 

Hur mycket kan man då få i sjukpenning?
Precis som a-kassan så innebär sjukpenning att man får cirka 80 av sin bruttolön. Tjänar man över 37 000 kr/ månad så får man dock inte mer i sjukpenning eftersom det finns ett inkomsttak på 440 000 kr/år. Om man tjänar över detta belopp så kan man komplettera sjukpenningen med en sjukförsäkring. Gör man detta så kan sjukförsäkringen komplettera sjukpenningen så att man istället får 90 % av sin verkliga lön. På vissa arbetsplatser så finns även fackligt framförhandlande kollektivavtal där det finns avtalade sjukförmåner som kan komplettera sjukpenningen.

En annan privat försäkring som man kan teckna är den så kallade sjukvårdsförsäkringen som till skillnad mot sjukförsäkringen och sjukpennignen inte ger någon vidare ekonomisk ersättning om man blir sjuk. Istället säkerställer sjukvårdsförsäkringen att den sjuke får en express-väg till privata vårdgivare. Fördelen med denna försäkring är ju även att arbetsgivaren slipper betala ut så mycket i sjuklön, utan får istället tillbaka sin medarbetare snabbare, jämfört med om medarbetaren hade fått vänta i långa vårdköer till den staliga vården.

Sjukpennignen regleras för övrigt i den så kallade socialförsäkringslagen. 


Marknadsför sajter via sökmotorer

 

 
Det är få marknadsföringskanaler som är så effektiva som Internet. Det finns dessutom massor med olika sätt at marknadsföra sig via nätet och ett av dessa är att marknadsförsa sig via de sökomotorer som finns. At marknadsföra sig på detta sätt handlar om att optimera sin sajt så att den hamnar så högt upp som möjligt i träfflistorna på sökmotorerna när man knappar i ett eller flera sökord. För att göra detta så måste man jobba både med innehållet på sajten, vilket innebär att lägag upp så många sidor som möjligt med unika texter om ett särskilt ämne. Dessutom så sägs det att sajten optimers ytterligare om sökordet man vill optimera sajten för markeras genom att fetmarkarkera det eller läga det i kursivt. Dessutom så kan man lägga in interna länkar mellan sajtens oliak sidor eftersom detta gör det enklare för besökaren att surfa runt på sajten samt att man antar att Google gillar detta. När man gjor detta så börjar jobbet med att sökmotorsoptimera "runt om" sajten, vilke i praktiken innebär att skaffa länkar till sajten. Detta kan man göra exmeplevis genom att registrera sajten i olika länkkataloger. Många av länkkatalogerna har bra pagerank men jag tror ändå inte det räcker att kafaf inlänkar på detta sätt, jag tror google upplever detta som "konstgjort" och det uppskattas inte av sökmotorsjätten. Det man bör göra för att kombinera inlänkar från länkkataloger är att skaffa länkar via olika artiklar, samt från sidor. Artiklar kan man skriva och lägga upp i olika artikelkataloger. Det finns även många bra artikelkataloger på nätet men nackdelen är att det kan ta tid att få dem publicerade. Därför kan det vara smart att lägga upp lite egna bloggar och artikelsajter där du kan publicera din artikel direkt. Om du inte hunnit jobab upp så hög pagerank på dessa så kan du även använd dig av andras artikelkataloger som ett komplement till dina egna. Jag brukar även försöka bygga upp lite informationssajter om allmänna ämnen som har mycket sökningar och litet trafik. På dessa sajter kan man lägag upp lite Adsense annonser. Sajten komemr inte ge mycket pengar men det kan däremot hjälp till att driva trafik till dina moneysites plus att de kan bidra med länkkraft till moneysites. Nu har jag inte så lång erfarenhet av sökmotorsoptimering men detat arbetssätt har funkat ganska bra för mig hittills. Detta tar dock väldigt lång tid men jag tror defintivt att man kan tjäna ganska mycket pengar på detta om man ger det ett par år då man kanske har en 20-30 moneysites och 40-60 informationssajter.

RSS 2.0