Geggamoja barnkläder

 

Har du hört talas om Geggamoja? Jag tänker inte på slask/grus som utgör geggamoja, utan på klädmärket Geggamoja. Detta varumärke riktar sig till barn och det som är bra med Geggamoja barnkläder är att de oftast är unisex vilekt innebär att man inte behöver brys sig så mycket om kläderna är till en pojke eller flicka. Kan vara praktisk om man exemplevis laddar upp med barnkläder medan man är havande och således ännu inte fått barnet och inte heller vet om det kommer bli en pojke eller en flicka. Om du undrar ytterligare över utseende på barnkläder från Geghamoja så är de ofta i sköna material som trikå och fleece. De har ofta även roliga detaljer och tanken är att de skall fungera både till vardags som till fest. Många är även tillverkade av ekologisk bomull, något som blivit allt mer populärt bland medvetna konsumenter under de senaste åren.
Barnkläder från Geggamoja kanske är mest känd för sina färgsprakande mössor men värt att veta är att de även erbjuder ett stort sortiment av andra barnkläder också med härliga, färgsprakande ränder på och även helfärger i svart och vitt vilket ger en känsla av vuxen miniatyr.
Vidare så kan du och andra potentiela konsumenter hitat Geggamojas plagg både i fysiska butiker och i olika nätbutiker och Geggamoja har även en egen webbshop där man kan bestäla plaggen och även hitat inspiration samt läsa mer om företaget. När man forskar vidare om Geggamoja så får man även reda på at de har två egna "koncept" stores där de enbart säljer Geggamoja-kläder. Man kan även anta att de på dessa ställen även har lager och även kan ha visningar av kläderna och dylikt.
Precis som md andra klädmärken som man väljer att köpa så kan det löna sig att jämföra priser och så på plaggen. Vissa butiker väljer ju att sänka sina priser gentemot konkurrenterna för att på så vis knipa marknadsandelar. En butik som kör väldigt hårt med både marknadsfröing och även erbjduer bra leveransvillkor som förkunanr gratis frakt och retur är Oii design som har sitt säte i Göteborg. Nu kan det dock vara bra att veta att det finns många fler butiker än just Oii design som erbjduer Geggamoja barnkläder på nätet varför det kan löna sig att lägga en stund på att surfa runt och för att hitta den bästa butiken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0